Termeni și condiții

Home/Termeni și condiții

Acesta este site-ul oficial al Grădiniței Magic Land One.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site sunt proprietatea Grădiniței Magic Land One. Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul gradinitamagiclandone.ro.
Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului si a datelor cu caracter personal de catre Grădinița Magic Land One, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Continutul site-ului gradinitamagiclandone.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a Grădinița Magic Land One. Materialele publicate si continutul gradinitamagiclandone.ro pot fi utilizate in scop personal, dar se interzice comercializarea acestora.

Grădinița Magic Land One nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe gradinitamagiclandone.ro. Grădinița Magic Land One isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul gradinitamagiclandone.ro, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate.

Grădinița Magic Land One isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.