Ce spun părinții

Home/Ce spun părinții

La Grădinița Magic Land One am ales să ne măsurăm realizările altfel.

În câte zâmbete primim de la copiii care vin dimineața și vedem entuziasmul cu care vor să facă ceva nou și interesant. Sau în câte zâmbete “culegem” de la părinți atunci când vin după copiii și aud cum le-a fost ziua, ce au învățat, cu ce s-au distrat, ce au mâncat. Sau în mândria pe care o vedem în ochii bunicilor atunci când văd creșterea și potențialul nepoțeilor lor în cadrul evenimentelor organizate de grădiniță.

Acesta este motivul pentru care ne onorează fiecare recomandare, fiecare apreciere din partea părinților.

Prin activitatile desfasurate, gradinita le ofera copiilor oportunitatea de a invata si exersa abilitati sociale, emotionale, de studiu sau de rezolvare a problemelor, pe care le vor folosi mai tarziu la scoala. Acomodarea a decurs lin si am fost incantati cand, intr-o zi de weekend, Dalia si Stefan se jucau facand prezenta: “Dalia?”, “Hier bin ich”. De cele mai multe ori, o zi la gradi se prelungeste si dupa venirea parintilor, copiii dorind sa mai ramana la joaca. Dupa bucuria reintalnirii cu noi, la terminarea programului, cel mai des auzim: mami (sau tati) vreau sa mai raman la gradiiii!

Casandra, mămica lui Ștefan și a Daliei

O gradinita mica si bine dotata, colorata si curata, cu un spatiu de joaca exterior minunat. Baietelul meu se simte bine aici, vine cu placere, in vacante ma intreaba intotdeauna cand poate sa mearga din nou la gradi. Se intelege foarte bine cu educatoarea grupei lui si cu celelalte doamne din gradinita, invata multe lucruri noi si are activitati foarte diversificate (de la desenat si colorat, la inot si dansuri). Faptul ca sunt putin copii in grupa creaza o atmosfera familiala, prichindeii au inceput sa se cunoasca intre ei, sa se placa si sa astepte nerabdatori o noua zi de gradi.

Anca, mămica lui Darius

Ca parinte imi doresc ce e mai bun pentru copilul meu, de aceea alegerea gradinitei a reprezentat una dintre primele provocari din postura de mama. As putea spune ca nu mi-a fost foarte greu sa aleg aceasta gradinita, avand in vedere ca mi-a fost recomandata, cu drag, de sora mea, al carei copil a frecventat-o. Gradinita este intr-o locatie ferita de trafic si zgomot, este extrem de primitoare si are o curte mare cu verdeata. Personalul isi canalizeaza atentia asupra copiilor si creeaza o atmosfera destinsa. Ofera copiilor multa dragoste, pricepere si se dedica in mod special in realizarea activitatilor. Faptul ca se organizeaza si alte activitati extra (limbi straine, dans, creatie, inot, karate) eu zic ca aduce un plus educatie si dezvoltarii lor. Meniul ste diversificat si echilibrat, cu mancare proaspat gatita in bucataria proprie. Familia noastra este foarte multumita de alegerea facuta, iar faptul ca zambetul si bucuria fiicei noastre sunt prezente in fiecare dimineata se datoreaza si acestor doamne minunate care chiar sunt preocupate de tot ceea ce fac.

Nicoleta, mămica Andreei

Baietelul meu merge la gradinita Magic Land One de la varsta de 3 ani, deci de mai bine de 2 ani. Suntem foarte multumiti de dezvoltarea lui pe parcursul acestor 2 ani in cadrul gradinitei. A acumulat atat cunostinte teoretice (poezii, cantecele, limba engleza si germana, matematica) cat si cunostinte de conduita, bune maniere, disciplina. Educatoarele sunt minunate, stiu cum sa abordeze copiii in functie de personalitaea fiecaruia, organizeaza activitati cu ei si sunt foarte implicate in ceea ce fac. Baetelul meu merge cu drag la gradi, tocmai fiindca se simte in siguranta acolo si ii plac activitatile de zi cu zi. In cadrul gradinitei se organizeaza tot felul de excursii pentru copii, vizite la Biblioteca Centrala, piese de teatru, optionale (inot, dans, limbi straine, taekwondo). Gradinita este dotata cu bucatarie proprie si un parc frumos amenajat pentru copii, cu topogane, trambulina, hinte, casute, dar si cu o gradina mica unde copiii in fiecare primavara seamana legume pe care toamna le culeg. Recomand aceasta gradinita tuturor parintilor care isi doresc o dezvoltare armonioasa pentru copiii lor.

Andreea, mămica lui Albert
VEZI GRUPELE NOASTRE